بهترین سایت کارآموزی و پروژه

سایت دانلود کارآموزی و پروژه و پایان نامه در تمامی مقاطع تحصیلی

۲۹۰ مطلب در شهریور ۱۳۹۴ ثبت شده است

دانلود پروژه طراحی یک واحد ریفرمینگ با بخار در مقیاس صنعتی

تعداد صفحات:128
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
فصل اول: وضعیت گاز طبیعی در ایران و جهان
مقدمه
گاز طبیعی در جهان
ذخایر و منابع
چرا از گاز طبیعی استفاده میکنیم؟
تکنولوژیهای استاندارد گاز طبیعی
سیمای صنعت گاز ایران
پالایشگاه گاز طبیعی در ایران
سیستم انتقال گاز طبیعی
فصل دوم: روش های تولید گاز سنتز
مقدمه
عمده مصارف گاز سنتز
روش های تولید گاز سنتز
فصل سوم: روش تولید گاز سنتز به طریق SMR
شرح کلی
مقدمه
تکنولوژی
تولید گاز سنتز
سنتز متانول
واحد تقطیر متانول
سیستم بخار آب و میعان
خدمات و واحد خارج از شبکه
فصل چهارم: طراحی یک واحد صنعتی به روش SMR و تولید گاز سنتز
مقدمه تولید گاز سنتز از گاز طبیعی به روش SMR
شرح فرآیند
شرح عملیات
برآورد هزینه
نتیجه‌گیری و جمع بندی
منابع و ماخذ

مقدمه:
امروزه تولید گاز سنتز از گاز طبیعی، به عنوان یکی از مهمترین تکنولوژیهای که در آن از گاز طبیعی استفاده میشود، مطرح است. گاز سنتز کاربردهای فراوانی از قبیل استفاده به عنوان خوراک در کارخانه تولید آمونیاک، تولید اسید استیک و اسید فرمیک، خوراک فرآیندهای هیدروکراکتیگ و هیدروتریتینگ در پالایشگاه‌ها، تولید متانول و بسیاری موارد دیگر دارد.
اما تولید گاز سنتز با استفاده از روشهای متعددی انجام میشود. این روشها به دو بخش عمده، حرارتی و کاتالیستی تقسیم میشوند. یکی از مهم ترین این روش ها، فرآیند رفرمینگ با بخار آب کاتالیستی است که عمدتاً از فلز نیکل به عنوان کاتالیست در آن استفاده میشود.
در این پروژه ابتدا در فصل اول به شرح کلی از وضعیت گاز طبیعی در جهان و ایران و تکنولوژیهای گاز طبیعی پرداخته میشود. در فصل دوم شرح کلی پیرامون روش های تولید گاز سنتز ارائه میگردد. در فصل سوم به شرح فرآیند رفرمینگ بخار برای تولید متانول از گاز سنتز به طور مفصل شرح داده میشود و سپس در فصل چهارم به طراحی یک واحد رفرمینگ بخار یا SRI میپردازیم. در انتها جمع بندی از مطالب فوق بیان میگردد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
ketabpich

دانلود پروژه خرما و محصولات جانبی

تعداد صفحات:43
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
مشخصات گیاه شناسی خرما
مراحل رشد و نمو میوه خرما
مرحله حبابوک
مرحله کیمری
مرحله خلال
مرحله رطب
مرحله تمر
ارقام مهم خرما در تجارت جهانی
رقم مجهول
رقم برهی
رقم دیگلت نور
رقم زاهدی
مشخصات ارقام خرمای ایران
استعمران
خضراوی
دیری
گنتار
حلاوی
برهی
شیخ عالی ( شیخ خالی)
شکر
سویدانی
زاهدی ( قصب)
مرداسنگ
آل مهتری
پیارم
خاصوئی
ربی
زریک
مکتوم ( مکتوب)
کبکاب
شاهانی
مضافتی
پراکندگی جغرافیایی درخت خرما در ایران و جهان
پراکندگی برمبنای عرض جغرافیایی
پراکندگی برمبنای ارتفاع از سطح دریا
ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی خرما
فرآورده های جانبی خرما
انوع فرآورده تولیدی صنایع تبدیلی و جانبی خرما
توضیح روش تولید چند محصول خرما
شربت خرما
شرح فرآیند ساخت کنسانتره آب میوه جات
عیار سنجی
ذخیره سازی
شستشوی و سورت میوه ها
جدا سازی میوه ها
خرد کردن
مش هیتر
پاستوریزاسیون
عمل آروماگیری
شفاف سازی
فیلتراسون
مرحله تغلیظ
تعریف لواشک
ویژگی های لواشک فرآوری شده
موارد مصرف و کاربرد
تاثیر خرما بر سلامتی
فرآیند تولید لواشک خرما
شیره خرما
روش سنتی
شیوه جوشاندن (روش گرم)
تهیه شیره در حوضچه های سیمانی (روش سرد)
تولید شیره خرما به طریقه حصیر
روش تولید شیره خرما به صورت صنعتی
مرحله شستشو، ضدعفونی و هسته گیری خرما
مرحله عصاره گیری
تصفیه شیره
تصفیه اولیه
تصیفه نهایی
تغلیظ شیره
پاستوریزاسیون
بسته بندی
تولید شکلات خرما
تعریف شکلات
تاریخچه شکلات
تهیه شکلات خرما
نمودار کلی از تهیه شکلات مغز دار(شکلات خرما)

مقدمه:
خرما گیاهی است که در بسیاری از نقاط دنیا به ویژه نواحی بیابانی کشورهای خاورمیانه رشد میکند و نقش موثری در بقا اکثر تمدنهای قدیمی در این مناطق داشته است. قدمت استفاده از محصول درخت خرما، به عنوان یک ماده غذایی با ارزش به 6 هزار سال پیش از میلاد مسیح باز میگردد. در حالی که قدمت رویش این گیاه به دوران قبل از تاریخ برگشته و مناطق اصلی رویش آن در ناحیه 29 تا 39 درجه عرض شمالی بوده است. زادگاه اصلی درخت خرما براساس نظریه ” داوسون ” 2 کارشناس برجسته خرما و مدارک مستدل عراق و ناحیه غربی و جنوبی ایران است، به طوری که هم اکنون بیش از نیمی از تولید جهانی خرما در جلگه خوزستان و بین النهرین، سواحل کارون و اروند رود در کشورهای ایران و عراق متمرکز است. بر مبنای آمار منتشره توسط سازمان “FAO” خواروبار و کشاورزی و دفتر آمار و فناوری اطلاعات وزارت جهاد کشاورزی جمهوری اسلامی ایران، میزان تولید خرما در دنیا در سال 1386 بالغ بر 6681 هزار تن بوده که از این مقدار سهم قاره آسیا بالغ بر 4225 هزار تن و ایران 997 هزار تن بوده است. بر این اساس ایران 24 درصد تولید خرما در آسیا و 15 % تولید جهانی آن را در اختیار داشته است. علی رغم این که تاکنون مطالعات زیادی در مورد خواص تغذیه ای و بیولوژیکی میوه خرما صورت گرفته است. اطلاعات محدودی در رابطه با ترکیب شیمیایی، کیفیت تغذیه ای و کاربردهای بالقوه هسته خرما در دسترس است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
ketabpich

دانلود پروژه معماری در شبکه های حسگر بی سیم و کاربردهای آن

تعداد صفحات:23
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
یک مرور کلی از مسایل کلیدی
معماری شبکه حسگر
استراتژی های چیدن نودهای حسگر
پروتکل های مسیریابی
استاندارد ها در شبکه بی سیم
پوشش شبکه های بی سیم
انرژی
کاربردهای شبکه بی سیم
نتیجه گیری
مراجع

چکیده:
امروزه کاربرد شبکه های حسگر بیسیم بسیار گسترده شده است. این کاربردها در قشرهای مختلف و مصارف گوناگون است. از جمله کاربردهای نظامی، نمایش سلامتی، مکان یاب، کشف حرکت، اتوماسیون خانگی، نمایش های محیطی و…است. البته در کاربرد های نظامی خود شامل مصارف گوناگونی از جمله : کشف تجاوز(intrusion detect)، نمایش محیط، جمع آوری اطلاعات و آمادگی در مناطق ناشناخته و…میباشد. امروزه شبکه های حسگر بی سیم به عنوان جزئی لاینفک از زندگی ما تبدیل شده است. به گفته بسیاری از کارشناسان شبکه های حسگر بیسیم و پردازنده های embedded باعث به وجود آمدن یک انقلاب کوچک در عرصه تکنولوژی شده است.
هدف اصلی از به کارگیری شبکه های حسگر بیسیم، بدست آوردن اطلاعات دقیق توسط نودهای حسگر در نقاط مختلف است. ما در این پروژه، یک توضیح کلی درباره اساس شبکه های حسگر بی سیم، کاربردها و بعضی معماری های استفاده شده در چیدمان و آرایش نودها در این شبکه ها ارائه کرده ایم.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
ketabpich

دانلود پروژه سیستم حقوق و دستمزد کارمندان

تعداد صفحات:27
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
فصل اول
آشنایی با ویژوال بیسیک نت و پایگاه داده ها
مقدمه ای بر ویژوال بیسیک نت
سبک های برنامه نویسی
سبک برنامه نویسی سنتی
برنامه نویسی ساخت یافته
برنامه نویسی شی گرا
نگاهی بر پایگاه داده
کلیات
تاریخچه
تعریف داده
تعریف اطلاع
مفهوم دانش
فصل دوم
بررسی سیستم حقوق و دستمزد
اطلاعات پایه
ورود کارکنان
تعریف سال و ماه
حد مالیاتی ماه نه
کارکردها و عملیات
ورود تعرفه بیمه
ورود مساعده
ورود عیدی
ورود کارکرد
محاسبه فیش

مقدمه ای بر ویژوال بیسیک نت:
فناوری net که توسط شرکت میکروسافت عرضه شد، از زبان های برنامه سازی متعددی از جمله ویژوال بیسیک نت پشتیبانی میکند. این زبان ها کاملا شی گرا هستند، تحولی در برنامه نویسی محسوب میشوند.
ویژوال بیسیک نت، یک زبان بسیار ساده و کارآمد است که افراد زیادی در سراسر دنیا از آن بهره میگیرند.
یکی از ویژگیهای مفید این زبان این است که بدون هیچ کم و کاستی، در برنامه نویسی در محیط وب به کار گرفته میشود. عیب نسخه ویژوال بیسیک این بود که بطور کامل در وب به کار نمیرفت . بلکه نسخه VBS Cript آن برای برنامه نویسی در اینترنت استفاده میشده است. بنابراین یادگیری ویژوال بسیک نت، یک تیر با دو نشان است. برنامه نویسی کاربردی در خارج از محیط وب و برنامه نویسی کاربردی در محیط وب. به این ترتیب آموزش زبان ویژوال بیسیک نت، ارزشمند است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
ketabpich

دانلود پروژه پالس اکسی متر

تعداد صفحات:41
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
تاریخچه پالس اکسی متر
تعاریف
آشنایی بادستگاه پالس اکسی متر
پالس اکسی متربه چه معنی است؟
درچه مواردی به کار میرود؟
فیزیولوژی انتقال خون
تاثیر هموگلوبین درانتقال خون
چگونه کار میکند؟
واحد اندازه گیری
مقادیر نوعی
اصول پالس اکسی متری
تفسیر داده ها
محاسبه SPO2 ازروی شکل موج PPG
بررسی طول موجهای انتخابی برای پالس اکسی متری
مزایاو معایب پالس اکسی متری
تاثیر حرکت بر پالس اکسی متری
مدل پالس اکسی متری masiom
محاسبه سیگنال مرجع
فرآینداصلاح انتقال سیگنال
پردازش سیگنال به روش دیجیتال
پروب نوری کم نویز
مزیت استفاده
نحوه عملکرداین دستگاه
اهمیت این سیگنال و کالیبراسیون آن
بررسی روش های کلی اندازه گیری میزان اکسیژن
اندازه گیری SPO2
اندازه گیری SaO2
روش آزمایشگاهی Invitro
روش تهاجمی
روش غیرتهاجمی
پالس اکسی مترانعکاسی
پالس اکسی مترانتقالی
سنسورهای جدید
سنسورزبانی
سنسورانعکاسی مرکب
میکروسنسور سیلیکونی جهت استفاده درکاتتر
انتخاب سنسور
روشی نو در طراحی سنسور
نحوه کالیبراسیون پالس اکسی متر
اکسیژن رسانی خودکاربااستفاده ازپالس اکسی متر
نرم افزاردستگاه
الگوریتم کار دستگاه
پالس های کالیبره
کالیبراسیون ضربان
اخطاردهنده ضربان
نگهداشت پیشگیرانه
تعویض
برخی کمپانی های سازنده
نتیجه گیری
منابع

مقدمه:
چشم انسان برای تشخیص کم اکسیژنی خون بسیار ضعیف است. حتی در شرایط ایده آل، پزشکان خبره نمی توانند کم اکسیژنی را تشخیص دهند مگر اینکه مقدار آن به مقدار 80% برسد. با آمدن پالس اکسی متر، تحولی در تشخیص کم اکسیژنی خون رخ داد.
پالس اکسی متری در بسیاری از کشورها، به شیوه استاندارد مراقبت در اتاق های عمل، واحدهای مراقبت ویژه) (ICU و بخش های بیمارستانی تبدیل شده است. پیش از در دسترس قرار گرفتن پالس اکسی متری، پزشکان به اقدامات تهاجمی نظیر خون گیری شریانی به منظور بررسی گازهای خون تکیه می کردند تا بتوانند وجود هیپوکسمی را تشخیص دهند. پالس اکسی متری، برخلاف بررسی گازهای خون شریانی، پایش غیرتهاجمی و مداوم اشباع اکسیژن خون شریانی را امکا ن پذیر میسازد. اگرچه استفاده از پالس اکسی متری آسان است، پزشک باید اصول پایه پالس اکسی متری را درک کند و بداند که دستگاه چگونه کار میکند تا قادر باشد اطلاعاتی را که دستگاه ارایه میدهد، تفسیر نماید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
ketabpich

دانلود گزارش کارآموزی الکتروکوتر

تعداد صفحات:37
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
دستگاه الکتروکوتر
درچه مواردی بکار میرود؟
فیزیولوژی
چگونه کار میکند؟
الکتروکوترو تغییرات دربافت
اساس عملکرد
ایمنی الکتروکوتر
لوازم جانبی دستگاه و روش تمییز کردن آن ها
قلم تک قطبی
الکترودهای قلم تک قطبی
صفحه بیمار
پدال پایی
پنست دو قطبی
مزایای الکتروکوتر
کاربرد
پارامترهای مهم جهت تست و آزمون کالیبراسیون
تجهیزات مورد نیاز جهت انجام آزمون های کمی
کالیبراسیون و نگهداشت پیشگیرانه
شرح آزمون محدوده مجاز
عوارض ناشی از عدم کالیبراسیون
دستورالعمل های دستیابی به ایمنی بیشتر و کاهش سوختگی های ناشی ازالکتروکوتر
منابع

دستگاه الکتروکوتر:
ابزار جراحی الکتریکی جهت ایجاد برش و جلوگیری از خونریزی در اتاق عمل کاربرد وسیعی دارد به نحوی که در خونریزی ها برای ایجاد لخته، بریدن و شکافتن بافت ها و نابود نمودن بافت به روش سوزاندن کار میرود.این کار توسط اعمال جرقه های الکتریکی میان پروب و بافت که موجب تمرکز گرما و حرارت در محل مورد نظر و نابودی بافت می شود، انجام میگیرد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
ketabpich

دانلود گزارش کارآموزی آشنایی با تاسیسات الکتریکی

تعداد صفحات:36
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
بخش اول : آشنایی با تاسیسات الکتریکی
آشنایی با جریان سه فاز
روش های اندازه گیری توان
مزایای سیستم سه فاز
عایق کابل ها
علایم اختصاری کابل ها
فیوز
فیوز حرارتی ذوب شونده
فیوز حرارتی (بی متال)
فیوز مغناطیسی
فیوز توان بالا
فیوز فشار قوی
انتخاب نوع فیوز
تعیین افت ولتاژ مجاز و انتخاب سطح مقطع هادی
بخش دوم : وسایل کنترل ساده
کلیدها
کلید اهرمی ساده
کلیدغلطکی
کلید زبانه ای
راه اندازی موتورها با استفاده از کلید ستاره – مثلث
بخش سوم : کلیدهای مرکب
کلیدهای مرکب
تعریف رله
تعریف کنتاکتور
ولتاژ نامی
جریان نامی
انرژی مصرفی
درجه حرارت کار
جریان حرارتی
تعداد تیغه ها
زمان قطع و وصل
عمر مکانیکی
نرم (استاندارد) کنتاکتور
آشنایی با قطع کننده های ولتاژ (سکسیونرها) و کلیدهای قدرت (دیژنکتورها)
سکسیونر ساده
موارد استعمال سکسیونرها
سکسیونرهای قابل قطع زیربار
کلید قدرت یا دیژنکتور
روغنی
کم روغن
هوایی ‍(هوای فشرده)
گازی(گاز SF6)
کلیدهای ساعتی
کلید فشاری
کلید حدی (محدود کننده مامیکر و سوئیچ)
کلیدهای حرارتی
تایمر(کلید زمانی)
تایمر موتوری (رله زمانی موتوری)
تایمر الکترونیکی
تایمر پنیوماتیک
تایمر حرارتی (رله زمانی حرارتی)
تایمر با تاخیر در وصل

تایمر با تاخیر در قطع

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
ketabpich

دانلود گزارش کارآموزی گرافیک و طراحی شرکت نرم افزاری سورنا پردازش آریا

تعداد صفحات:54
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
معرفی مکان کارآموزی
معرفی کل شرکت
وظایف من در شرکت به عنوان کارآموز
مقدمات اولیه برای شروع کار
CMSهای اطلاعاتی
کار با WordPress
ساخت پایگاه
نرم افزار های شرکت Adobe
آشنایی با Eudemon 1000E
سازماندهی فایلها و پرونده ها
انجام کارهای اینترنتی شرکت
نتیجه گیری پایانی
خلاصه فعالیت های انجام شده

وظایف من به عنوان کارآموز:
روزهای اول کاری من در شرکت شامل تایپ نامه های اداری در word و جستجوی اطلاعات مورد نیاز کارکنان و ارسال ایمیل و تایپ نامه های اداری و ثبت اسناد در کامپیوتر و گرفتن برخی سفارش های کر بود. بعد از این چند روز فعالیتم بخاطر علاقه ام به طراحی سایت و پیش اومدن فرصت در انجام یکی از طراحی ها کمک کردم و بخش اصلی کارم از اون روز مربوط به این بخش بود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
ketabpich

دانلود پروژه حسابداری دولتی

تعداد صفحات:59
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
تعریف حسابداری دولتی
کاربرد حسابداری دولتی و اهداف آن
کاربرد و مقاصد حسابداری دولتی(اهداف)
اصطلاحت حسابداری دولتی
دستگاه اجرایی
وزارتخانه
موسسه دولتی
شرکت دولتی
موسسات و نهادهای عمومی غیر دولتی
اعتبار
فصول هزینه
درآمد عمومی
درآمد اختصاصی
درآمد شرکت های دولتی
سایر منابع تامین اعتبار
دریافت های دولت
وجوه عمومی
مراحل انجام خرج
تشخیص
تعهد
تسجیل
حواله
درخواست وجه
هزینه
تنخواه گردان
ذیحساب
وظایف ذیحساب
کار پرداز
موافقت نامه
ثبت عملیات حسابداری اعتبارات هزینه ای در دفاتر
مرحله اول : ابلاغ اعتبار
مرحله دوم : ابلاغ تخصیص اعتبار
مرحله سوم : دریافت و پرداخت
نحوه تامین اعتبار
نحوه حذف تامین اعتبار
واگذاری تنخواه گردان پرداخت
پرداخت تعهدات و احتساب آن به حساب قطعی
نحوه تکمیل تنخواه گردان پرداخت عاملین ذیحساب
نحوه پرداخت حقوق و مزایای کارکنان دستگاه اجرایی
معادل مبلغ خالص حقوق و مزایای ماهانه
بستن گروه حساب های بودجه و دریافت و پرداخت
واریز تنخواه گردان پرداخت
واریز درآمد های (عمومی و خصوصی)
نحوه بستن حساب های وجوه مستقل اعتبارات جاری
بستن حساب های دائمی
منابع

مقدمه:
در کشور ما قسمت عمده بخش عمومی به دستگاه عمومی به دستگاه های دولتی اختصاص دارد که در دو دهه اخیر از رشد و توسعه فوق العادهای برخوردار بوده است.افزایش بهای نفت، ملی شدن شرکت های تولیدی، خدماتی و اعتباری بخش خصوصی و همچنین پیدایش نهادهای خود جوش از بطن انقلاب، از جمله عوامل موثر در این توسعه اند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
ketabpich

دانلود پروژه گندم و خصوصیات کلی ماکارونی

تعداد صفحات:47
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
تکنولوژی ماکارونی
مقدمه
تاریخچه تولید ماکارونی
گندم و ویژگی های آرد ماکارونی
گیاه شناسی گندم
ریشه
ساقه
برگ
گل وگل آذین گندم
برداشت گندم
میزان بذر مصرفی
عملکرد
سطح زیرکشت، میزان تولید و عملکرد گندم ‌کشور
سطح زیر کشت
میزان تولید
عملکرد در هکتار
میزان تولید استانی
اثرات تنش شوری در گندم
طبقه بندی گندم
تیپ های گندم
طبقه بندی گندم بر اساس خصوصیات ژنتیکی
گروه دیپلوئید
گروه تتراپلوئید
گروه هگزاپلوئیدی
مرفولوژی دانه گندم
مشخصات فیزیکی دانه گندم
آندوسپرم
پوسته خارجی
جوانه
مواد موجود در گندم
کربوهیدراتها
گلوتن
چربی ها
پنتوزان ها
قند
طبقه بندی گندم از نظر جنبه های صنعتی
ویژگی های گندم دیوروم
عوامل مؤثر در کیفیت سمولینای ماکارونی
تأثیر خاک و بارندگی
آلودگی به زنگ
جوانه زدن
وجود سنگ ریزه و ناخالصی
فعالیت آنزیم لیپواکسیداز
ویژگیهای رئولوژیکی
کیفیت ومیزان مواد اولیه مصرفی درآرد
خصوصیات گندم
میزان پروتئین
خاکستر
کیفیت پروتئین
میزان چربی
نشاسته
تجانس ذرات
اختلاف واریته ها
ویژگی های عمومی سمولینا
بو و طعم
رنگ
آفت و آفت زدگی
آلودگیهای میکروبی
میزان فلزات سنگین
باقیمانده سموم
مواد خارجی
ذرات شن
خصوصیات کـلی ماکارونی
انواع ماکارونی
انواع ماکارونی بلند
انواع ماکارونی کوتاه و پهن
انواع ماکارونی تازه
مواد اولیه
سمولینا
میزان رطوبت مناسب سمولینا
میزان خاکستر در سمولینا
میزان سبوس در سمولینا
گلوتن موجود در سمولینا
آب
تخم مرغ
مواد افزودنی مجاز
نمک
ال سیتئین هیدروکلراید
منوودی گلیسرید
بتاکاروتن
ویتامین c
پودر اسفناج یا آب اسفناج
ویتامین های گروه B
مواد تقویت کننده
ارزش غذایی ماکارونی
ارزش تغذیه ای
ماکارونی همراه با چاشنی
منابع

مقدمه:
ماکارونی یکی از فرآورده های مهم گندم است که تولید اولیه آن را به چینی ها نسبت داده اند و مورخین عقیده دارند که این محصول در قرن 13 میلادی توسط مارکوپولو از چین به اروپا و از آنجا به سایر کشورها رفته است. در حال حاضر ماکارونی یکی از فرآورده های پر مصرف در بسیاری از کشورهای اروپایی است. مصرف سرانه مردم کشور ایتالیا سالیانه 32 کیلوگرم، آلمان 12 کیلوگرم، یونان 9 کیلوگرم، آمریکا، فرانسه و پرتغال 6 کیلوگرم و انگلستان 5/0 کیلوگرم است.
در کشور ما اولین کارگاه تولید ماکارونی در سال 1316 با ظرفیت اندکی آغاز به کار کرد. در حال حاضر کیفیت انواع ماکارونی به دلیل در دسترس نبودن سمولینای مطلوب و تکنیک ها و ماشین های پیشرفته در حد لازم نیست. چه بیشتر از آرد نول برای تولید استفاده میشود که جایگزین مناسبی برای سمولینا نیست و بیشترین ماشین های خطوط تولید ابتدایی بوده و تعداد واحدهایی که با دانش فنی و ماشین های پیشرفته تولید میکنند بسیار کم است. اما با سیاست های حمایتی دولت از تولید ماکارونی امید میرود که در آینده نزدیک شاهد پیشرفت هایی در تولید این محصول باشد.
ماکارونی دارای اشکال بسیار متنوعی است و برخی از تهیه کنندگان آن ممکن است تا حدود 100 نوع ماکارونی تولید نمایند. ماکارونی از نظر تکنولوژی جز فرآورده هایی به نام pasta که شامل اسپاگتی، ورمیشل، نودل، لازانیا و راویولی میباشد. اختلاف این فرآورده ها در شکل و حالت فیزیکی آنها است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
ketabpich