تعداد صفحات:154
نوع فایل:word
فهرست:
آشنایی کلی با مکان کارآموزی
تاریخچه کارخانه
نوع تولیدات
محصولات غذایی
محصولات دارویی کارخانه مینو
محصولات آرایشی – بهداشتی
مقدمه
مواد مورد استفاده در کارخانه
نمک طعام
نشاسته
رنگ های مجاز خوراکی
آرد گندم
روغن نباتی
شیر خشک
بی کربنات سدیم وآمونیوم
پیرو فسفات
اسانس
پودر کاکائو
کره کاکائو
لیسیتین
متابی سولفیت سدیم
گلوکز
شربت اینورت
آلبومین
پودر نارگیل
کارنو با واکس
کوپاژل CMC
پودر آب پنیر
Base آدامس
پودر شکر
گلیسیرین
وانیل
کلسیم کلراید
دکستروز (گلوکز)
عصاره مالت
اسید سیتریک
سوربیتول
آمونیوم کلراید
آزمایشات کنترل کیفیت
واحد کنترل کیفیت وآزمایشگاه
آزمایشگاه شیمی مواد غذایی
آزمایشات کنترل کیفیت آرد
آزمایشات کنترل کیفیت شکلات
میکروبیولوژی موادغذایی
آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی
ویژگی های میکروبیولوژیک فرآورده های شیرینی و قنادی
وضعیت آلودگی میکروبی در فرآورده های شیرینی و قنادی
روشهای مطالعه میکروسکوپی
روش جستجو و شمارش کلی فرم ها در مواد غذایی
محیطهای کشت و محلولهای رقیق کننده
روش شناسائی استافیلوکوکوس اورئوس
فرآوری آدامس ـ بیسکویت
کارگاه آدامس
خط تولید آدامس دراژه (شیک)
شرح خط تولید آدامس دراژه
کارگاه بیسکویت
مواد اولیه تهیه بیسکویت
شکر وسایر شیرین کننده ها
روغن ها و چربی ها
خط تولید بیسکویت
طبقه بندی آرد
معایب
محاسن
پیشنهادات